Product added to basket

Charcuteri fra Nordhavn

CHARCUTERI FRA NORDHAVN

Charcuteri fra Nordhavn startede efter en idé og drøm om at kunne produc­ere dansk charcuteri lavet på gode nordiske råvarer, inspireret af Sydeuropas kvalitet og håndværksmetoder


Charcuteri fra Nordhavn har til huse i Københavns Nordhavn, helt ud til molen og lige op ad Københavns fisketorv. Her opskærer vi hele dyr, har produktion, tørrerum, modningsrum og 8 store ry­geovne af støbejern.

Personen bag vores charcuteri
Erik Lautrup er produktudvikler og produktionschef for charcuteri fra Nordhavn. 
Erik fik allerede som barn en interesse for charcuteri, da han smagte de dejlig­ste ølpølser fra Sønderjylland, hvor han er opvokset.

 

Erik Lautrup-Nielsen

Charcuteri fra Nordhavn tager tid – og vi går aldrig på kompromis med tiden, fordi den rette tid er afgørende for et godt resultat. Vi smager, dufter og føler os frem til hvornår produkterne er færdige

Frilandskød og ingen tilsætning

Dagligt håndterer vi kød og fisk, som blandt andet bliver til koldrøget laks, modnet spegeskinke, lufttørret okseinderlår og tørret rygspæk af uldgris. Går man på opdagelse i vores lokaler på Kattegatvej i Nordhavn, vil man blandt andet kunne finde tørrede og røgede grøntsager, røget torsk, skimlede ølpølser og meget mere.

 

Ting tager tid

Vi går aldrig på kompromis med tiden, fordi den rette tid er afgørende for et godt resultat.

Se al charcuteri